Prin serviciile noastre oferim experiențe transformaționale la nivel de individ și de organizație, atât pentru abilităţile profesionale cât și pentru evoluția accelerată în plan personal.

Deținem o arie special aleasă de servicii training și consultanță în afaceri, astfel profesioniștii noștri sunt gata să-ți ofere un start sănătos, care să-ți permita sa dezvolți rapid afacerea și resursa umană.

1. De la idee la afacere

  • Transformă-ți ideea intr-o afacere Start-Up

Ai o idee și vrei să o trasformi într-o afacere? Așa cum înveți să conduci cu un instructor înainte să îți poti conduce mașina, a te pregăti pentru afacerea ta este o necesitate. Echipa noastră te poate ajuta să setezi o fundație sănătoasă care să permită construcția și dezvoltarea propriei afaceri.

  • Business Plan

Business Planul este instrumentul care descrie starea în care este afacerea ta, cum arată mediul în care evoluează și face o predicție despre viitor. Pentru a găsi clienţi, a atrage investiţii, a stabili parteneriate cu furnizori şi a recruta angajaţi talentaţi ai nevoie să-ţi prezinţi afacerea într-un mod cât mai clar şi mai elocvent. Modul cel mai sistematic de a face toate acestea este întocmirea unui plan de afaceri.

  • Optimizare. Eficiență

O organizație structurată administrativ, optimizată prin procese și proceduri de lucru foarte clare, cu organigrama transparententă și efientă livrează rezultate, creează un mediu de lucru în care orice membru al echipei se simte confortabil si deservește mai mulți clienți ceea ce definește scopul companiei in sine.

2. Start-up

  • Înființări societăți

Înființarea unei societăți poate fi o provocare, de aceea specialiștii noștri pot face acest serviciu pentru tine.

  • Buget de venituri și cheltuieli “P&L”

Primele luni din viața oricărei companii sunt critice și definitoare; este pragul care propulsează afecerea pe mai departe sau către final. Un P&L corect, setat încă de dinaintea startării afacerii este una dintre cheile esențiale pentru orice organizație.

  • Brandul companiei

Clienții trebuie să recunoască produsele și serviciile companiei tale din piața concurențială. Numele, logo, marca sunt elemente de brand și trebuiesc definite încă de la început.

  • Strategia de marketing

Creșterea unei afaceri nu este deloc ușoară, însă nu poate fi încadrată nici la stadiul de misiune imposibilă. În primul rând, trebuie să dispui de o idee originală, care să ia cu asalt piața, după care să țintești o categorie de public și să faci toate demersurile necesare vânzării de produse sau servicii.

3. Scalare

Afacerea ta a atins un flux operațional constant ce poate fi procedurizat și replicat? Cunoștintele dobândite, piața în continuă dezvolatare și dorintța continuă a consumatorilor pentru concepte de succes sunt ingredientele ideale pentru multiplicarea locațiilor și veniturile pasive.

  • Pachetul de francizare!

Conform modelului clasic de francizare și împreună cu tine identificăm modelul optim pentru afacerea ta. Pachetul de francizare include modelul francizorului, business plan, contract de franciză și manual operațional, procese operaționale și proceduri de lucru și implementare.

  • Operator locație

Compania ta este pregatită pentru creșterea numărului de locații dar limitarile operării la distanță sunt o piedică? Un sistem tip “dealer operator” poate fi soluția optimă pentru creșterea companiei tale. Îți propunem un pachet complet, cu contracte, modele, manuale, procese și proceduri dedicate afacerii tale, astfel încât scalarea afacerii să nu mai fie o provocare.

4. Finanțări europene și guvernamentale

Aveți o idee de proiect, însă nu dispuneți de surse pentru implementarea ei? Ați auzit de fonduri europene sau ajutoare de stat, însă nu știți cum să le obținetți?

Ajutăm spiritul antreprenorial în depășirea obiectivelor cu ajutorul fondurilor nerambursabile.

5. Servicii digitale complete

6. Cursuri de pregătire și educație antreprenorială

Stimularea gândirii antreprenoriale este o prioritate peste tot în lume, constituind un motor al bunăstării oamenilor și comunităților. Și pentru că mentalitățile se formează de la vârste fragede și Pregătim tinerii pentru viața reală învățându-i cum să lanseze și să administreze business-uri profitabile și cum să creeze locuri de muncă pentru ei și prietenii lor, aducând valoare adăugată în comunitățile în care trăiesc.

Elevii și studenții din program sunt stimulați să-și formeze o gândire antreprenorială, care îi va ajuta în viitor să fie independenți și inovatori, să-și asume riscuri, să accepte provocări și să caute soluții creative, indiferent dacă vor lansa o afacere sau se vor angaja.

Programul educație antreprenorială oferă un proces complet de învățare: de la traininguri și webinarii, cursuri online si offline  pentru elevi, antreprenori in devenire si nu numai.