Misiunea skillhub.ro este de a inspira antreprenorii să creeze o lume mai bună. 

Ne dorim sa creăm modele de afaceri care să ofere o experiență remarcabilă. Scopul final este de a îmbunătăți viața oamenilor, oferindu-le acces la modele de afaceri si concepte moderne. Pentru mediul antreprenorial ne dorim sa aducem oportunități valoroase de creștere care îi ajută să construiască companii durabile si multiplicabile care sa aducă plus valoare acum și pentru generațiile următoare.

Viziunea Skillhub

O lume în care serviciile sunt la cele mai înalte cote; o societate in care experiența este pe primul loc și nu doar profitul generat.

Obiectivul Skillhub

Dincolo de tot ce înseamnă servicii si experiență in domeniu, vizăm dezvoltarea unor modele și concepte scalabile si independente, a unor strategii care să implice soluții de succes, care să asigure bunăstare și satisfacție profesională și personală, indiferent că ne referim la un restaurant, o cafenea, o ceainărie, poate fi atelierul unui cizmar, o brutărie, un magazin cu alimente bio, poate fi o podgorie, o fermă, o firmă de decorațiuni, o librărie, poate fi un site, un centru de training sau de limbi străine. Poate fi orice, atât timp cât există dorința de a se multiplica și scala.

Valorile Skillhub 

S: Solution

Soluțiile noastre au ca scop oferirea de soluții și oportunități de dezvoltare a companiilor dar și a antreprenorului. Din interior, poate fi greu să le vezi, fiind asaltat cu probleme zilnic.

Suntem conștienți că businessul este 24/7, așa că hai să ne gândim la soluții împreună și să construim un business de succes unde ești cu adevărat liber.

K: knowledge

Cunoașterea este putere; puterea este înțelepciune; întelepciunea înseamnă înțelegere

I:Integrity

Este temelia oricărei reușite de durată, comunicăm direct întotdeauna, ceea ce promitem, facem! 

L: Leadership

Dacă poți motiva o echipă și îi poți ajuta pe membrii ei să ajungă acolo unde își propun, vei avea succes chiar dacă nu faci parte din management.

L: Language

Este o artă, folosim comunicarea pozitivă, verbală și nonverbală pentru rezolvarea provocărilor de zi cu zi și a situațiilor de criză.

S: Succes

Suntem dedicați 100% în toate activitățile pe care le întreprindem. Livrăm cel puțin 100% din ceea ce ne propunem.

H: Honesty

Onestitatea înseamnă a dezvolta o practică de a spune adevărul de-a lungul vieții. O echipă care practică onestitatea, are un puternic caracter moral. O echipă cinstită arată un comportament bun, respectă întotdeauna regulile și reglementările, menține disciplina, spune adevărul și este punctuală. O echipă cinstită este demnă de încredere, deoarece întotdeauna tinde să spună adevărul.

U: Understanding

Uneori, a fi înțelegător este mai important decât a avea dreptate. Uneori nu avem nevoie de o minte strălucitoare care vorbește, ci de o inimă răbdătoare care să asculte. Nu un ochi care vede întotdeauna defecte, ci brațele deschise care acceptă. Nu un deget care arată greșelile, ci mâinile blânde care conduc.

B: Bussines

Pentru a avea succes, trebuie să îți pui sufletul în afacere și afacerea în sufletul tau.